ISTT is loading!
Ghid de ingrijiri paleative pentru psihologi
 /   / Ghid de ingrijiri paleative pentru psihologi

Ghid de ingrijiri paleative pentru psihologi

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT), in parteneriat cu Fundatia Bucuria Ajutorului, au initiat un proiect vizand realizarea unui ghid pentru psihologii care lucreaza in domeniul ingrijirilor paleative.

Pe langa informatiile privind suportul si relatia cu bolnavii aflati in stadii terminale, proiectul cuprinde si organizarea de workshop-uri de formare pentru specialistii care profeseaza in domeniul psihologiei, psihoterapiei sau medicinei.

Proiectul a luat nastere in urma cursului de comunicare a vestilor proaste pentru cadrele medicale care lucreaza in domenul ingrijirilor paleative, curs care a fost sustinut de doi dintre psihoterapeutii din cadrul ISTT (Luxita Bara si Florentina Nicolescu) in prima jumatate a acestui an.

Articole Similare

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne