Asistare psihologica
 /  Asistare psihologica

Asistare psihologica

GHID PENTRU SOLICITAREA SERVICIILOR DE ASISTARE PSIHOLOGICA TARIFATA


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei
vine in sprijinul dumneavoastra cu programe de asistare psihologica tarifata si programe gratuite pentru situatii speciale.

Daca cererea vizeaza acest tip de asistare psihologica, va recomandam sa consultati site-ul la sectiunea “Despre noi “- “Psihologi recomandati de ISTT” pentru a va alege terapeutii cu care ati dori sa lucrati. Aveti posibilitatea sa faceti max. trei optiuni.

Trimiteti apoi un e-mail la adresa: asistare@istt.ro care sa contina urmatoarele precizari:
    • Numele si prenumele sau initialele Dvs;
    • Varsta;
    • Descrierea, pe scurt, a dificultatii cu care va confruntati;
    • Numele terapeutilor alesi in ordinea preferintelor;
    • Intervalul orar in care puteti beneficia de acest serviciu

 

Daca solicitarea este facuta pentru o alta persoana si aceasta este adulta, va rugam sa precizati ce impiedica persoana in cauza sa ceara ea insasi acest ajutor.

Dupa transmiterea acestui mesaj, veti primi un mail de confirmare si veti fi indrumat in cel mai scurt timp posibil catre terapeutul disponibil dintre cei indicati de Dvs.

Echipa ISTT

Parteneri

Din dorinta de a oferi servicii de calitate, am dezvoltat parteneriate importante cu companii de incredere din Romania.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.