ISTT is loading!
Articol publicat pe Itsy fm Bitsy – Fii Bine cu Tine si Copilul Tau...
 /   / Articol publicat pe Itsy fm Bitsy – Fii Bine cu Tine si Copilul Tau...

Articol publicat pe Itsy fm Bitsy – Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El!

O noua editie a conferintei Fii Bine cu Tine! vine in intampinarea parintilor, cu experti in psihologia copilului si lucrul cu trauma. Participantii au ocazia sa descopere mai multe despre sentimentele din relatia parinte-copil.

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (I.S.T.T.) anunta organizarea conferintei Fii Bine cu Tine! in data de 7 decembrie 2014, la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti (Soseaua Panduri nr 90), incepand cu ora 10.00.

Tema de anul acesta este Fii Bine cu Tine si Copilul Tau va Fi Bine cu El! si prezinta prelegerile:

  • Cand o caciulita face diferenta – conferinta surpriza, sustinuta in deschiderea evenimentului de Diana Vasile, presedinta I.S.T.T.
  • Ca tine am fost, ca mine vei fi – despre ce se intampla in relatia mama-fiica, atunci cand fiica devine mama; cu Andra Costin (Buzila)
  • Fantomele din sertare – despre cum sa ne raportam corect la fricile si anxietatile copiilor; cu Monica Lespezeanu
  • Sunt tatic, imi pasa, ma implic – despre implicarea tatilor in viata de familie; cu Bogdan Cezar Ion.
  • Intalnirea se va incheia cu un atelier special, dedicat parintilor ai caror copii s-au nascut prematur: Nasterea prematura – o calatorie neasteptata.

Citeste intreg articolul pe: http://www.itsybitsy.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne