ISTT is loading!
Oana Neacșu, Click – UPDATE Curs gratuit pentru cei carora li se...
 /   / Oana Neacșu, Click – UPDATE Curs gratuit pentru cei carora li se...

Oana Neacșu, Click – UPDATE Curs gratuit pentru cei carora li se spune ca „nu mai e nimic de facut”

Statisticile arata ca, anual, in cabinetele medicilor si in spitalele din România, aproximativ 150.000 de pacienti ajung in situatia de a nu mai raspunde la tratament. Atât ei, familiile lor, cât si personalul care ii ingrijeste se gasesc fata in fata cu o realitate crunta, socanta. Ce putem face când ni se spune ca nu mai e nimic de facut?

UPDATE. Locul de desfasurare al cursului introductiv de consiliere psihologica a fost schimbat. Numarul celor care au dorit sa se inscrie a fost mare si, intelegând nevoia oamenilor de a participa la curs, s-a ales un spatiu mai generos. Asadar, cei care s-au inscris la curs sunt asteptati, vineri, 27 ianuarie, la ora 10:00, la urmatoarea adresa:
Strada Giacomo Puccini, nr. 8A, Etaj 1, Sala ISTT, acces din Str. P.I. Ceaikovski, zona Floreasca, sector 2, Bucuresti.
Pentru a veni in sprijinul acestor oameni, patru psihologi ai Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) au elaborat si au finalizat prima curricula de consiliere psihologica in ingrijiri paliative din România.

Citeste intreg articolul pe: http://www.click.ro/

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne