ISTT is loading!
Interviu cu prof. Franz Ruppert, de Diana Vasile
 /   / Interviu cu prof. Franz Ruppert, de Diana Vasile
Interviu cu prof. Franz Ruppert, de Diana Vasile

Interviu cu prof. Franz Ruppert, de Diana Vasile

Ne bucuram sa il avem din nou invitat pe prof. Franz Ruppert! Il puteti urmari, intr-un dialog cu Diana Vasile, in care veti descoperi atat detalii legate de cercetarile in domeniul psihotraumatologiei, cat si de noutatile si imbunatatirile aduse metodei propozitiei intentiei in ultima perioada.

Interviul este integrat in limba engleza. Va invitam sa-i urmariti:

Diana Vasile este membru fondator si presedinte ISTT si cadru didactic la Universitatea Bucuresti. Activitatea sa profesională se centrează pe promovarea sanatatii psihice si recuperarea ei dupa traversarea experientelor adverse care afecteaza functionarea fizica si psihica a oamenilor. Ea a facut cunoscuta psihologia traumei in Romania si militeaza pentru constientizarea efectelor traumelor psihice si a ameliorarii acestora.

Franz Ruppert este profesor universitar la Universitatea de Ştiinte Aplicate din Munchen din anul 1992 si psihoterapeut cu practica privata. Sustine prelegeri si workshop-uri in foarte multe tari ale lumii, devenind din ce in ce mai cunoscut si mai solicitat datorita noutatii intelegerii sale asupra psihicului si rezultatelor sale in stimularea sanatatii umane.
Franz Ruppert a generat o noua maniera de lucru care surprinde in mod special traumele timpurii relationale. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei. A scris o serie de carti, dintre care cele mai reprezentative sunt: Symbiosis and Autonomy, Trauma, Fear and Love, Early Traumas, Love Lust and Trauma, Who am I in a traumatised and traumatising society?, My Body, my Trauma and I. Publicul roman le poate studia, ele fiind traduse de catre Editura Trei.

Mai multe informatii puteti afla pe www.franz-ruppert.de

Articole Similare

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne