Conferinta „Fii Bine cu Tine” – noiembrie 2013
 /  Conferinta „Fii Bine cu Tine” – noiembrie 2013
Conferinta „Fii Bine cu Tine” – noiembrie 2013

 

„Fii Bine cu Tine” este o conferinta dedicata tie si tuturor celor ce isi doresc sa traiasca mai armonios in cuplu sau familie, sa fie mai impacati cu trecutul lor si mai pregatiti pentru incercarile vietii, alaturi de cei dragi si de copii.
Am strans laolalta noua specialisti cu o bogata experienta profesionala de asistare a oamenilor care trec prin dificultati, care vor impartasi expertiza lor cu tine, ajutandu-te sa iti faci viata mai buna.
Ti-am pregatit 2 prelegeri interactive si 6 workshop-uri, desfasurate doua cate doua in paralel, asa ca ai de unde alege.
Lectorii ISTT si invitatii lor vor traduce pentru tine stiinta lor intr-un limbaj usor de inteles si vor oferi solutii practice pentru viata pe care ti-o doresti.

Te invitam sa vii alaturi de noi pentru a invata:
  • cum sa facem fata stresului mai bine si sa ne crestem rezilienta;
  • cum ne putem imuniza in fata incercarilor vietii, pe noi si copiii nostri si cum sa ne punem la adapost copiii de experiente traumatice;
  • cum sa nu repeti in relatie cu copiii tai ceea ce nu ti-a placut in educatia ta;
  • ce strategii putem adopta pentru a gestiona problemele aparute in familie;
  • cum ne afecteaza dificultatile din trecutul personal relatia de cuplu si cum putem imbunatati relatia in cuplu prin gestionarea bagajului emotional cu care vine fiecare partener;
  • ce putem face pentru a debloca resursele inghetate de experiente traumatice de viata;
  • ce modalitati de comunicare avem cu bebelusii si copiii foarte mici;
  • a intelege cum poate ajuta psihoterapia si consilierea psihologica un adult sau un copil in a face schimbari de durata.
Lectori:

1). Bogdan Cezar Ion


Doctor in psihologie si psiholog principal in psihologie clinica, consiliere si psihoterapie, este de 18 ani catalizator al invatarii si schimbarilor pozitive, atat cu clientii, in practica privata, cat si cu studentii si profesionistii, care ii urmeaza cursurile si programele de formare.
Bogdan promoveaza activ excelenta in asistarea oamenilor si incurajeaza studiul modului de lucru al profesionistilor de top, pentru a gasi mereu noi modalitati de a obtine rezultate peste medie.
De asemenea, Bogdan apreciaza foarte mult feedback-ul, incurajeaza contributia clientilor si le include constant in modul sau de lucru.
In prezent, Bogdan este lector la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti.
Bogdan Cezar Ion va va introduce in atmosfera unei zile de „Fii Bine cuTine!” cu prezentarea:
Podul de piatra s-a daramat – despre dificultatile vietii si cum sa ne imunizam la ele

2). Diana Vasile

Presedintele Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei, este doctor in psihologie, psihoterapeut si psiholog clinician cu o bogata experienta in lucrul cu trauma psihica.
De peste 16 ani, Diana si-a concentrat eforturile pentru a ajuta oamenii sa isi elibereze resursele psihice blocate in traumele traite, resurse care pot aduce un plus semnificativ de bucurie, sens si relatii hranitoare in viata fiecaruia.
In prezent, Diana este conferentiar universitar la Universitatea Hyperion si cadru didactic asociat la Universitatea din Bucuresti.
Colaboreaza constant cu specialisti din strainatate si este un promotor activ al caracterului stiintific si aplicativ al psihologiei.

Diana Vasile va incheia sirul de prezentari de la Conferinta „Fii Bine cu Tine!” luandu-ne cu ea intr-o aventura: Aventura lui Impreuna cu Separat

3). Carmen Ragea

Vicepresedinte al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei , absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti si mai apoi a Facultatii de Psihologie, este un ” inginer” pentru suflet, consilier si psihoterapeut specialist format in Terapie Experientiala, Terapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Solutiii si in Terapii Sistemice de Familie.
Carmen Ragea va sustine prezentarea:
Dominoul sufletesc al familiei – directia o dai TU

4). Ovidiu Rosca

Psiholog cu experienta in lucrul individual cu copii si adulti, detine o expertiza bogata atat in domeniul managementului si securitatii informatiilor, cat si in aria de psihoterapii cognitiv-comportamentale si de psihoterapii scurte, colaborative, centrate pe resurse si solutii.
Ovidiu Rosca va prezenta:
Copilul, parintele si tehnologia – ce putem face pentru a ne proteja copiii si a-i feri de traume?

5). Catalin Nedelcea

Doctor in psihologie si psihoterapeut formator, are o experienta de peste 15 ani in psihoterapia individuala si de grup.
Formarea sa de baza este umanist-experientiala, la care se adauga analiza reichiana, programarea neuro-lingvistica si perspectiva sistemica transgenerationala asupra familiei.
In prezent, Catalin este conferentiar universitar si prodecan al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti.
Catalin Nedelcea si Iulia Ciorbea ne vor arata:
Cat de greu atarna bagajul trecutului personal in relatia de cuplu?

6). Iulia Ciorbea

Doctor in psihologie si psihoterapeut specialist cu o experienta de 10 ani in psihoterapia individuala si de grup, are formari in psihoterapie experientiala, hipnoza clinica ericksoniana, psihodrama, programare neuro-lingvistica precum si constelatii familiale.
In prezent, Iulia este lector universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Ovidius, Constanta.
Catalin si Iulia au o istorie de peste 10 ani ca echipa terapeutica in lucrul cu grupurile terapeutice si de dezvoltare personala. Au sustinut impreuna multiple workshopuri la diferite manifestari stiintifice si pentru diferite companii. Abordarea lor este umanista si se centreaza pe experienta si procesele interne ale clientilor/participantilor.

Catalin Nedelcea si Iulia Ciorbea ne vor arata:
Cat de greu atarna bagajul trecutului personal in relatia de cuplu?

7). Irina Tepuru

Psihoterapeut cu o experienta vasta in lucrul cu familii si copii, si-a inceput parcursul profesional in consilierea familiilor in situatii de divort, abandon, abuz emotional si fizic.
In prezent, Irina continua sa lucreze cu familii si copii, si organizeaza cursuri de dezvoltare de miscare pentru copiii de un an si jumatate pana la 3 ani.
Irina Tepuru va prezenta tema:
La o sueta cu bebelusul tau – comunicarea non-verbala cu bebelusii si copiii foarte mici

8). Anca Hasegan

Psihoterapeut si psiholog clinician, are o practica clinica desfasurata atat in privat cat si in institutii publice de sanatate de peste 10 ani.
De-a lungul activitatii sale a urmarit indeaproape comportamentele alimentare, dar si dinamica familiala si sociala care le influenteaza, pasiune nascuta in cei 6 ani petrecuti ca psihoterapeut la Institutul de endocrinologie I.C. Parhon.
Anca Hasegan va prezenta tema:
Terorismul alimentar in familie

9). Iulia Lazarean

Este consilier psihologic (specializat in Consiliere psihologica scurta colaborativa orientata pe resurse si solutii) si analist comportamental acreditat BACB (Behavior Analysis Certification Board), cu o experienta de 8 ani in lucrul cu copiii.
Iulia Lazarean ne va ajuta sa intelegem:
Cum ajuta psihoterapeutul un copil cu dificultati de invatare?


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Conferinta „Fii Bine cu Tine” – noiembrie 2013
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.