Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte
 /  Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte
Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte
Lectori

Colegele noastre, Diana Vasile si Irina Țepuru, va asteapta vineri, 16 decembrie 2016, incepand cu ora 18:30, in primitorul spatiu al Librariei Humanitas – Cismigiu, din Bucuresti, pentru o noua incursiunea in lumea parenting-ului fluid. Evenimentul este organizat de paternerii nostri de la Totul despre Mame, iar in cadrul acestei editii cu numarul 36 al Serilor TDM, Diana si Irina vor discuta cu voi Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte.

Detalii gasiti accesand linkul http://www.totuldespremame.ro


Participa la evenimentul: Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.