„Fii Bine cu Tine in Cuplu”
 /  „Fii Bine cu Tine in Cuplu”
„Fii Bine cu Tine in Cuplu”
Lectori

Program:

Ziua 1, 25 septembrie

18.00 – 18.30 – Inregistrare participanti

18.30 – 20.00 – Ana-Maria Mintici, consilier psihologic/psihoterapeut/psiholog clinician practicant autonom, Partea si intregul: unde sunt Eu în Noi?

20.00 – 20.30 – Intrebari si raspunsuri

 

Ziua 2, 26 septembrie

18.00 – 18.30 – Inregistrare

18.30 – 20.00 – Anamaria Draguta, psihoterapeut practicant sub supervizare, Tu si cuplul – cum sa dai „totul” in relatie, (fără sa te pierzi pe tine)

20.00 – 20.30 – Intrebări si raspunsuri

 

Ziua 3, 27 septembrie

18.00 – 18.30 – Inregistrare

18.30 – 20.00 – Ana-Maria Nastase, consilier psihologic/psihoterapeut/psiholog clinician practicant autonom, Lacrimi de bucurie printre nopti de nesomn – viata de cuplu dupa aparitia copilului

20.00 – 20.30 – Intrebari si raspunsuri

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la urmatoarea adresa de e-mail: workshop@istt.ro sau sa sunati la: 0725530460 (Theodora Matei)


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: „Fii Bine cu Tine in Cuplu”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Particip in zilele:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 75 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.