Prelegere „Traumele timpurii”, urmata de proiectia celebrului documentar...
 /  Prelegere „Traumele timpurii”, urmata de proiectia celebrului documentar...
Prelegere „Traumele timpurii”, urmata de proiectia celebrului documentar „In Utero”
Lectori
  • Diana Vasile
    Membru fondator, Presedinte ISTT, cadru didactic Universitatea Bucuresti/psih. clinician/psihoterapeut principal autonom

Prezentare eveniment

Va multumim pentru interesul acordat evenimentului „Traumele Timpurii” din 6 iulie! Datorita multitudinii de cereri si interesului ridicat pentru eveniment, am decis sa-l reeditam pe data de 20 iulie. Va asteptam, asadar, sa discutam despre cum istoria noastra de viata incepe inca dinainte de nastere, despre influenta materialului genetic asupra intregului nostru parcurs inca de timpuriu, despre traume si gestionarea lor, precum si despre multe alte aspecte legate de trauma. Specialistii nostri va stau la dispozitie, intr-o o seara speciala dedicata traumelor timpurii

 

Pe 20 iulie, incepand cu ora 18:00, va asteptam la sediul Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) din strada Giacomo Puccini nr. 8A, in sala mare de la etajul 1, la un eveniment dedicat, in cadrul caruia vom raspunde la toate intrebarile voastre legate de trauma si evolutia ei.

 

Program

Seara va fi deschisa de conf. univ. dr. Diana Vasile, cu prelegerea „Traumele timpurii”, o incursiune de 30 de minute intr-o lume a carei explorare a capatat in ultimii ani din ce in ce mai mult sens.

In premiera pentru Romania, prelegerea va fi urmata de proiectia unuia dintre cele mai asteptate filme documentare: „In Utero”. Realizat in anul 2015, in Statele Unite, in regia lui Kathleen Man Gyllenhaal, filmul urmareste impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre. Timp de 100 de minute, veti fi in contact cu unele dintre cele mai abilitate voci la nivel mondial – cercetatori, medici si psihologi. De la ei veti afla cum experientele traite de noi in perioada intrauterina ne modeleaza propriul viitor. Documentarul In Utero dovedeste clar ca este stiintific posibil ca efectele unui eveniment traumatic sa fie transmise de la o generatie la alta prin modificari asupra genelor.

Filmul este subtitrat in limba romana, iar ISTT este unic detinator in Romania al drepturilor de difuzare a documentarului „In Utero”. O sesiune de intrebari si raspunsuri de o jumatate de ora va inchide seara.

Mai multe despre renumitul film „In Utero” puteti vedea aici: https://youtu.be/Rtt-62U9XYs

 

Fii bine cu tine!

Echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei


Participa la evenimentul: Prelegere „Traumele timpurii”, urmata de proiectia celebrului documentar „In Utero”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 100 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.