Andra Bolohan
 /  Andra Bolohan

Andra Bolohan

psiholog, psihoterapeut

Sunt psiholog, psihoterapeut autonom cu formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Mi-am inceput activitatea profesionala urmand studiile Facultatii de Medicina, la finele carora am devenit medic pediatru. Pe parcursul practicii medicale m-am intalnit adesea cu durerea fizica si cu cea psihica. Dorinta de a–i ajuta pe cei in suferinta, mi-a indreptat pasii si spre studiul psihologiei.

Am urmat numeroase cursuri de formare profesionala in psihoterapie cognitiv-comportamentala, in terapia traumei , consilierea si terapia cuplului, familiei si copilului. Experienta in domeniul consilierii copilului si adolescentului am dobandit-o in urma activitatii intreprinse ca psiholog scolar.

Pe langa activitatea de consiliere psihologica si psihoterapie, un interes deosebit il acord activitatii de cercetare, fiind implicata in numeroase proiecte in cadrul Institutului de Filozofie si Psihologie al Academiei Romane.

Cred ca lucrul cel mai de pret pe care l-am invatat ca medic si ca psiholog, este ca, ranile pot fi vindecate, cu conditia ca ele sa fie deschise si curatate.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.