Corinne Benestroff
 /  Corinne Benestroff

Corinne Benestroff

lector - Université René Descartes Paris

Corinne Benestroff este psiholog ce practica si psihiatria. Are studii doctorale in literatura franceza si este lector la Université René Descartes Paris. Tutorialele sale sunt axate pe studiul rezilientei in cele mai extreme situatii: genocide, deportari, violenta in masa, si pe construirea proceselor de rezilienta prin scris si literatura, facand legaturi intre istorie si destinul unei

Corinne Benestroff este psiholog ce practica si psihiatria. Are studii doctorale in literatura franceza si este lector la Université René Descartes Paris. Tutorialele sale sunt axate pe studiul rezilientei in cele mai extreme situatii: genocide, deportari, violenta in masa, si pe construirea proceselor de rezilienta prin scris si literatura, facand legaturi intre istorie si destinul unei persoane.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.