Damienne Provitolo
 /  Damienne Provitolo

Damienne Provitolo

cercetator - Université Nice Sophia Antipolis

Damien Provitolo, geograf, cercetator la CNRS si responsabil de echipa „Geoazur UMR” (Sophia-Antipolis, Franta). Domeniile sale de cercetare sunt analiza riscurilor urbane, vulnerabilitatea teritoriala si rezistenta, comportamentul uman si mobilitatea in timpul evenimentelor catastrofale. Lucrarile sale se bazeaza pe modelarea conceptuala, sistemica si matematica a fenomenelor. Este membru al Aliantei Nationale pentru Cercetare in Mediu

Damien Provitolo, geograf, cercetator la CNRS si responsabil de echipa „Geoazur UMR” (Sophia-Antipolis, Franta). Domeniile sale de cercetare sunt analiza riscurilor urbane, vulnerabilitatea teritoriala si rezistenta, comportamentul uman si mobilitatea in timpul evenimentelor catastrofale. Lucrarile sale se bazeaza pe modelarea conceptuala, sistemica si matematica a fenomenelor. Este membru al Aliantei Nationale pentru Cercetare in Mediu (Allenvi, GT Risks) si coautorul cartii intitulate: Riscuri si dezastre: Observarea, Spatializarea, Intelegerea si Gestionarea.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.