Dana Ilie
 /  Dana Ilie

Dana Ilie

psiholog clinician specialist autonom/consilier psihologic practicant sub supervizare

Sunt pasionata de sport, lectura, teatru si dans.
Pe ringul de dans, in ritm de salsa, ma las condusa de partener chiar daca stapanesc perfect pasii de baza.

Master Psihotraumatologie, Psiholog clinician specialist, Supervizor in psihologie clinica, Consilier psihologic, cu formare in Consiliere si terapii de scurta durata, colaborative, orientate pe obiective si solutii, Terapie Contextual – Modulara, Terapie sistemica de familie, Psihooncologie si Psihosexologie, Membra a Asociatiei Romane de Terapii Scurte si a Asociatiei Romane Pentru Studiul Durerii.
Alte specializari – psihologia muncii si organizationala (Master – Management Organizational si al Resurselor Umane) si psihologia transporturilor.

Sunt pasionata de sport, lectura, teatru si dans.
Pe ringul de dans, in ritm de salsa, ma las condusa de partener chiar daca stapanesc perfect pasii de baza.
In cabinet, ma las condusa de nevoile clientilor(autocunoastere, vindecare sau dezvoltare personala), dansand in “ritmul” si pe “muzica” lor, fara sa uit “pasii” de baza(metode si tehnici de lucru, pasiune si iubire pentru oameni).


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.