Florin Onetiu
 /  Florin Onetiu

Florin Onetiu

consilier psihologic/ psihoterapeut/psiholog clinician practicant sub supervizare

Mereu am fost curios sa explorez cunoscutul si necunoscutul, sa dau sens lucrurilor, sa descopar noi orizonturi si oportunitati.

Sunt Psiholog, Psiholog Clinician si Psihoterapeut sub supervizare, orientare terapeutica “Terapii Scurte, Colaborative, Orientate pe Resurse si Solutii”. In vara anului 2016 am terminat masterul de Psihologie Clinica si Interventie Psihologica (USH, Bucuresti).
Mereu am fost curios sa explorez cunoscutul si necunoscutul, sa dau sens lucrurilor, sa descopar noi orizonturi si oportunitati. Am visat la spatiul cosmic pâna când am descoperit fascinatia si nemarginimea mintii umane.
Din 2013 am inceput sa lucrez cu copii diagnosticati cu Autism si familia acestora. Doi ani mai târziu, am inceput sa lucrez cu adultii tineri.
In prezent, am in terapie adulti si copii, cu si fara diagnostic psihiatric. Cel mai mult sunt motivat de zâmbetul de la finalul terapiei. Imi plac persoanele care, dupa un intreg proces terapeutic, pleaca din cabinet zâmbind.
Urmez o specializare in Terapia Familiei.
In timpul liber imi place sa calatoresc, sa citesc si sa descopar locuri noi, pline de traditii si istorie.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.