Francine Julien-Gauthier
 /  Francine Julien-Gauthier

Francine Julien-Gauthier

profesor de psihoeducatie - Université Laval (Québec – Canada)

Francine Julien-Gauthier este profesor de psihoeducatie la Facultatea de Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Laval (Québec, Canada). Cercetarea ei se axeaza pe dezvoltarea si educarea persoanelor cu dizabilitati, din copilarie pana la maturitate. Ea este autoarea programului „Moi aussi”, un program de interventie bazat pe rezilienta. Francine este membra a Asociatiei Resilio si a Centrului

Francine Julien-Gauthier este profesor de psihoeducatie la Facultatea de Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Laval (Québec, Canada). Cercetarea ei se axeaza pe dezvoltarea si educarea persoanelor cu dizabilitati, din copilarie pana la maturitate. Ea este autoarea programului „Moi aussi”, un program de interventie bazat pe rezilienta. Francine este membra a Asociatiei Resilio si a Centrului de Cercetare si Interventie pentru Succesul Academic (CRIRES).


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.