Joëlle Lighezzolo-Alnot
 /  Joëlle Lighezzolo-Alnot

Joëlle Lighezzolo-Alnot

profesor - Université de Lorraine (Franta)

Joëlle Lighezzolo-Alnot este profesor de psihologie clinica si patologica la Universitatea din Lorraine (Nancy) si a practicat psihoterapia clinica de mai bine de 20 de ani. Este director al Laboratorului INTERPSY (EA 4432) al Universitatii din Lorraine, responsabila de axa „Rezilienta” din cadrul unitatii, si a publicat numeroase articole si a sustinut mai multe teze

Joëlle Lighezzolo-Alnot este profesor de psihologie clinica si patologica la Universitatea din Lorraine (Nancy) si a practicat psihoterapia clinica de mai bine de 20 de ani. Este director al Laboratorului INTERPSY (EA 4432) al Universitatii din Lorraine, responsabila de axa „Rezilienta” din cadrul unitatii, si a publicat numeroase articole si a sustinut mai multe teze pe aceasta tema.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.