Michel Tousignant
 /  Michel Tousignant
Michel Tousignant

Michel Tousignant

profesor - Université de Montréal (Québec – Canada)

Michel Tousignant este profesor asociat la Departamentul de Psihologie Université de Montréal – UQAM (Québec – Canada). El este atasat la Centrul UQAM pentru cercetare si interventie privind sinuciderea si eutanasia. Lucrarile sale recente s-au concentrat asupra etiologiei sociale si culturale a sinuciderii, in special in comunitatea aborigena. M. Tousignant a publicat numeroase articole si

Michel Tousignant este profesor asociat la Departamentul de Psihologie Université de Montréal – UQAM (Québec – Canada). El este atasat la Centrul UQAM pentru cercetare si interventie privind sinuciderea si eutanasia. Lucrarile sale recente s-au concentrat asupra etiologiei sociale si culturale a sinuciderii, in special in comunitatea aborigena. M. Tousignant a publicat numeroase articole si capitole in mai multe lucrari de specialitate despre dimensiunilor colective si culturale ale rezilientei bazate pe munca: in Algonquin (Quebec) si Wayana (Guiana Franceza).


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.