Mihaela Alida Tomita
 /  Mihaela Alida Tomita

Mihaela Alida Tomita

profesor - Universitatea de Vest Timisoara

Dr. Mihaela Alida Tomita este profesor asociat al Departamentului de Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, Romania. Activitatea sa profesionala, academica si stiintifica este bazata pe abordarea terapeutica si educationala a tinerilor agresori si a celor cu probleme cauzate de consumul de substante, promovand strategii de interventie si

Dr. Mihaela Alida Tomita este profesor asociat al Departamentului de Asistenta Sociala, Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest Timisoara, Romania.

Activitatea sa profesionala, academica si stiintifica este bazata pe abordarea terapeutica si educationala a tinerilor agresori si a celor cu probleme cauzate de consumul de substante, promovand strategii de interventie si sanctiuni alternative in sistemul justitiei penale. Autoare si co-autoare a mai multor carti si articole in acest domeniu, Dr. Mihaela Alida Tomita coordoneaza si participa la studiul si proiecte de interventie cu fonduri bugetare si europene in domeniul rezilientei, delincventei, drepturile copiiilor, protectia copilului si sistemul de probatiune. Este, de asemenea, si doctor in domeniul sau de expertiza.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.