Ran Bhamra
 /  Ran Bhamra

Ran Bhamra

inginer - Loughborough University (Marea Britanie)

Ran Bhamra este un inginer autorizat (CEng) si membru al Institutului de Inginerie si Tehnologie (MIET). Are un doctorat in Strategia bazata pe resurse. Ran s-a alaturat Loughborough University in 2008. Inainte de acest moment, experienta acumulata in cariera sa a inclus imbunatatirea procesului / productivitatii, managementul proiectelor si al operatiunilor pentru organizatiile care includ

Ran Bhamra este un inginer autorizat (CEng) si membru al Institutului de Inginerie si Tehnologie (MIET). Are un doctorat in Strategia bazata pe resurse. Ran s-a alaturat Loughborough University in 2008. Inainte de acest moment, experienta acumulata in cariera sa a inclus imbunatatirea procesului / productivitatii, managementul proiectelor si al operatiunilor pentru organizatiile care includ Siemens Ltd., SCA Hygiene si Alstom Power Service UK. Interesele sale e cercetare includ rezilienta organizationala, competenta si teoria bazata pe resurse, strategia de productie durabila. In plus, Ran este profesor asociat la Universitatea din Hong Kong.

Practici organizationale cu privire la rezilienta

Organizatiile trebuie sa se straduiasca si sa se adapteze continuu pentru a-si sustine competitivitatea organizationala si pentru a ramane viabile in medii incerte. Aceste intreruperi pot reprezenta mai multe amenintari la adresa unei firme. Intelegerea caracteristicilor care permit adaptarea cu succes este esentiala pentru a asigura functionarea continua si continuitatea unei organizatii. Acest seminar va explora conceptul de rezilienta organizationala, dar si unde si cum a fost aplicat acest concept, impreuna cu evidentierea unor cercetari recente in domeniu.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.