Roxana Agafitei
 /  Roxana Agafitei

Roxana Agafitei

consilier psihologic/psihoterapeut practicant sub supervizare

Cu o experienta de peste 15 ani in lucrul cu si pentru oameni, dar si cu mine personal, ma declar o sustinatoare pasionata a ideii ca „acolo unde apar probleme, se ivesc intotdeauna si solutii”.

Bine te-am gasit!
Ca om si profesionist, cred ca faptul de a putea privi la propriile rani si de a imbratisa vulnerabilitatile personale este ceea ce ii face pe oameni sa fie in mod real puternici, oferindu-si astfel sansa la o viata fericita, cu sens, si la relatii sanatoase.
Profesional, sunt psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut, avand mai multe formari profesionale, care imi permit sa lucrez ca terapeut, atat individual cu adulti sau adolescenti, dar si cu cupluri sau familii. In practica mea am o abordare complexa, avand formari in psihotraumatologie (MA), EMDR – terapeut nivel II, certificare europeana, psihoterapii scurte, orientate pe resurse si solutii, terapie sistemica – cuplu, copil, familie, interviu motivational, psihoterapie strategica, si urmareasc, alaturi de oamenii cu care lucrez, obtinerea de rezultate durabile in psihoterapie.
Personal, sunt sotie si sunt mama, sunt un om cu o profesie pe care o iubeste, ca sa numesc doar cele mai importante roluri ale vietii mele, cele care ma motiveaza, ma invata, ma incarca pozitiv si imi dau sens. Drumetiile pe munte sunt sursa mea valoroasa de reconectare si de incarcare cu energia sanatoasa, in forma ei cea mai pura si autentica.
Te pretuiesc inca inainte de a te cunoaste, pentru ca ai ales sa privesti inspre tine!


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.