Traumele de relatie. Workshop interactiv de formare continua
 /   / Traumele de relatie. Workshop interactiv de formare continua

Traumele de relatie. Workshop interactiv de formare continua

 

In ultimii ani, acest workshop a fost nelipsit din calendarul evenimentelor oganizate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei. Nu o data, am fost nevoiti sa schimbam locul de desfasurare al acestui eveniment cu unul mai incapator… Va multumim pentru implicare!

Iata, pe scurt, coordonatele acestui workshop:

Care sunt ultimele informatii despre traumele de atasament si traumele simbiotice? Ce teorii psihologice ajuta la intelegerea acestor traume? Cum pot fi imbunatatite relatiile cu persoane semnificative (relatiile cu parintii, cu partenerii de cuplu, cu copiii, cu prietenii) din perspectiva psihotraumatologiei? Sunt cateva intrebari la care veti gasi raspunsuri participand la un workshop formativ interactiv despre traumele de relatie.

Evenimentul cuprinde o prezentare teoretica sustinuta de studii de caz a tipurilor de traume psihice aparute si manifestate in relatiile semnificative, dar si o parte practica, ce permite formarea de deprinderi profesionale necesare specialistilor care lucreaza in cabinete private, in gradinite, scoli sau licee, precum si in institutii medicale.

In cadrul workshop-ului va fi analizat si modelul splitarii personalitatii realizat de Franz Ruppert. Astfel, se va discuta despre caracteristicile structurilor sanatoase, structurilor supravietuitoare si ale celor traumatizate, precum si despre manifestarile acestor structuri la persoanele cu experiente traumatice. In plus, va fi abordat mecanismul de transmitere transgenerationala a acestora.

Participantilor li se ofera posibilitatea sa lucreze o experienta traumatica intr-o maniera protectiva sau sa puna in discutie cazuri din propria practica terapeutica pentru o mai buna intelegere a acestora sau pentru o abordare terapeutica mai eficienta.

Workshop-ul face parte din seria evenimentelor profesionale promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT si este creditat de catre Colegiului Psihologilor cu 14 credite.

Cine poate beneficia de workshop?

Psihologi, psihoterapeuti, consilieri, medici, asistenti sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi.

Evenimentul se adreseaza in egala masura celor care sunt interesati de descoperirea propriilor blocaje interioare pentru imbunatatirea relatiilor personale.

Trainer:

Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut. Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine in Romania, Germania, Singapore, Australia.

Urmariti Calendarul Evenimentelor aici si paginile noastre de Facebook https://www.facebook.com/IsttTratamentulTraumei/ si https://www.facebook.com/fiibinecutine/  pentru a afla detalii despre urmatorul workshop “Traumele de relatie”.

 

Project details

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.