ISTT is loading!

Doneaza 2%

Ai decis sa directionezi 2% din impozitul anual? Poti alege sa sustii Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Potrivit legii, contribuabilii pot directiona 2% din impozitul pe venit unor organizatii non-profit, bani care, altfel, ar ajunge la bugetul de stat. Redirectionarea nu aduce nicio cheltuiala suplimentara, fiind o operatiune gratuita. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati un formular si aveti, astfel, posibilitatea de a alege pe cine sprijiniti. Formularul este optional si poate fi completat de orice persoana fizica care obtine venituri din salarii si venituri asimilate acestora.
In cazul in care alegeti Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, e important sa stiti ca banii obtinuti sunt folositi pentru sustinerea si dezvoltarea ISTT si pentru continuarea campaniei de asistenta psihologica gratuita.

Va multumim!

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne