ISTT is loading!

Politica de Confidentialitate / Privacy Policy istt.ro

Cine suntem / Who are we

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, infiintata in anul 2010, sub egida Asociatiei Romane de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii (A.R.T.S.-C.O.R.S.), avand personalitate juridica autonoma din anul 2013.

SC Business Resilience Enterprise SRL (BRE) este o societate comerciala infiintata in anul 2022, inspirata de viziunea si practica ISTT. BRE isi propune sa foloseasca cunoasterea stiintifica despre sanatatea si traumatizarea psihica pentru stimularea sanatatii organizationale.

 

The Institute for the Study and Treatment of Trauma (ISTT) is an interdisciplinary, non-governmental professional association, founded in 2010, under the auspices of the Romanian Association of Short Therapies and Resource and Solution-Oriented Consultancy (A.R.T.S.-C.O.R.S.), having autonomous legal personality since 2013.

SC Business Resilience Enterprise SRL (BRE) is a commercial company founded in 2022, inspired by the vision and practice of ISTT. BRE aims to use scientific knowledge about health and psychological trauma to stimulate organizational health.

 

Politici de Confidentialitate / Privacy Policies

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT)

Politica de Confidentialitate ISTT

 

SC Business Resilience Enterprise SRL (BRE)

Politica de Confidentialitate BRE

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne