Asistare psihologica gratuita
 /  Asistare psihologica gratuita

Asistare psihologica gratuita

GHID PENTRU SOLICITAREA SERVICIILOR DE ASISTARE PSIHOLOGICA GRATUITA

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei este o organizatie profesionala non-profit care ofera servicii de asistare psihologica pe baza voluntariatului specialistilor care activeaza in aceasta asociatie. De aceea, vom raspunde solicitarii dumneavoastra exclusiv in masura posibilitatilor.
In situatia in care solicitarea ramane fara raspuns va rugam sa va adresati catre alte institutii de profil.

In situatia in care sunteti: somer(a), elev(a) sau student(a), persoana dintr-o familie cu venituri reduse sau fara venituri, pensionar(a) cu pensii mici, sau va confruntati cu alte situatii financiare care pot incadra persoana/familia in situatia necesitatii asistarii sociale, atunci ISTT va ofera serviciul de asistare psihologica gratuita.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu de asistare gratuita, va rugam sa ne scrieti la adresa de e-mail: asistare@istt.ro

Cererea Dvs. va contine urmatoarele precizari:
  • In subiectul de e-mail specificati: asistare psihologica gratuita;
  • Numele si prenumele sau initialele Dvs;
  • Varsta;
  • Descrierea, pe scurt, a dificultatii cu care va confruntati;
  • Argumente care sa justifice gratuitatea.

 

Daca solicitarea este facuta pentru o alta persoana si aceasta este adulta, va rugam sa precizati ce impiedica persoana in cauza sa ceara ea insasi acest ajutor.

Dupa trimiterea solicitarii veti primi un mesaj de confirmare si veti fi indrumat in cel mai scurt timp catre unul dintre specialistii nostri.

Parteneri

Din dorinta de a oferi servicii de calitate, am dezvoltat parteneriate importante cu companii de incredere din Romania.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.