Evenimente ISTT

Ora 18:30 Irina Tepuru
Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte

Evenimentul este organizat de paternerii nostri de la Totul despre Mame, iar in cadrul acestei editii cu numarul 36 al Serilor TDM, Diana si Irina vor discuta cu voi „Despre importanta comunicarii dincolo de cuvinte”.

Ora 09:00
ISTT la conferinta “Iubire, Trauma si Eu”

Romania, prin ISTT, a fost tara cu cel mai mare numar de participanti la cea de-a treia editie a conferintei organizata de Prof. Dr. Franz Ruppert, la Muchen.

Ora 13:00
“Avorturile si sanatatea psihosexuala”

ISTT este reprezentat pentru al noualea an la acest eveniment cu tema “Avorturile si sanatatea psihosexuala” (Diana Vasile). La conferinta prezinta si Chiara Simonelli, presedintele Federatiei Europene de Sexologie.

Ora 13:00
Traumele din perioada comunista

Diana Vasile, presedintele ISTT, a pus in discutie, in cadrul atelierului “Cand trauma ne priveste pe toti si modelele devin ale fiecaruia”, experientele traumatice din perioada comunista.

Ora 13:00
Studiu psihologic asupra efectelor tragediei din Colectiv

La un an dupa tragedia din clubul bucurestean Colectiv, echipa Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei continua seria preocuparilor si eforturilor de a veni in sprijinul oamenilor afectati de acest eveniment.

Ora 13:00
De vorba cu lectorii

De vorba, pe larg, cu specialistii Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei ce te vor insoti pe 4 octombrie, la Fii Bine cu Tine, de Acum!

Ora 12:00 Franz Ruppert
Prelegere: “Relatii sanatoase”

Participa la intalnirea cu Franz Ruppert si invata sa te cunosti mai bine si mai profund, sa intelegi si sa-ti stimulezi resorturile interne ale comportamentului si relatiilor sanatoase.

Ora 12:00 Maria Macarenco
Workshop: “Consecintele expunerii la trauma de razboi”

Acest workshop este gratuit si se adreseaza militarilor participanti la razboi si sotiilor acestora, avand ca scop informarea despre consecintele expunerii la trauma si de asemenea constientizarea riscurilor care deriva din netratarea simptomelor posttraumatice.

Ora 13:00
Workshop: “Traumele de relatie”

Te invitam sa intelegi si sa inveti despre relatiile semnificative si sa dezvolti mai multe abilitati pentru stimularea posibilitatilor de manifestare si vindecare a acestor relatii.

Ora 15:00
Workshop: “Ce se schimba in urma pierderii unui parinte”

Participarea la acest workshop si invata cum poti trece peste suferinta cauzata de pierderea unui parinte, cum sa accepti situatia si unde poti gasi ajutor pentru a reusi sa intelegi ceea se intampla cu tine.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.