Prelegere: “Relatii sanatoase”
 /  Prelegere: “Relatii sanatoase”
Prelegere: “Relatii sanatoase”
Lectori
  • Franz Ruppert
    Prof. Univ. Dr. la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen, psiholog, psihoterapeut

Oricine l-a cunoscut pe Prof. Franz Ruppert a simtit ca intâlnirea cu el este o sansa foarte mare de a se cunoaste mai bine si mai profund, de a se intelege si de a-si stimula resorturile interne ale comportamentelor si relatiilor sanatoase.

„Experienta mea cu Franz Ruppert a contribuit la descoperirea unor trairi si capacitati de care m-am bucurat si pe care le-am integrat in viata mea. Aceasta a generat un mare progres personal si profesional si ma bucur ca mi-am ascultat impulsul de a-l cunoaste atunci când nu stiam aproape nimic despre el. Experiente similare impartasesc miile de persoane din intreaga lume cu care el lucreaza de peste 20 ani. Consider ca Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si generând o noua maniera de lucru cu metoda constelatiilor. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei” – Diana Vasile, presedinte ISTT.

Profesorul Franz Ruppert este cadru universitar la Universitatea de Ştiinte Aplicate din Munchen din anul 1992. Mai multe informatii gasiti pe www.franz-ruppert.de.

Vezi mai mult


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Prelegere: “Relatii sanatoase”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.