Workshop “Afla adevarul despre tine!” – aprilie 2014
 /  Workshop “Afla adevarul despre tine!” – aprilie 2014
Workshop “Afla adevarul despre tine!” – aprilie 2014

Workshop de constelatii ale intentiei, sustinut de Prof. Franz Ruppert
Oricine l-a cunoscut pe Prof. Franz Ruppert a simtit ca intalnirea cu el este o sansa foarte mare de a se cunoaste mai bine si mai profund, de a intelege si de a stimula resorturile interne ale comportamentelor si relatiilor sanatoase.

Experienta mea cu Franz Ruppert a contribuit la descoperirea unor comori de care m-am bucurat si pe care le-am integrat in viata mea. Aceasta a generat un mare progres personal si profesional si ma bucur ca mi-am ascultat impulsul de a-l cunoaste atunci cand nu stiam aproape nimic despre el. Experiente similare impartasesc miile de persoane din intreaga lume cu care el lucreaza de peste 20 ani.

Franz Ruppert a revolutionat psihoterapia prin abordarea psihismului uman dintr-o alta perspectiva si generand o noua maniera de lucru cu metoda constelatiilor. Stilul sau unic si original este profund uman, respectuos si transformator pentru forta interioara a persoanei.

Profesorul Franz Ruppert este cadru universitar la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen din anul 1992. Mai multe informatii gasiti pe www.franz-ruppert.de

De aceea, te invit sa te bucuri de sansa de a lucra cu metoda constelatiei intentiei, de a intra in contact cu forta si sanatatea ta personala. Te provoc la un workshop absolut deosebit si transformator in care sa explorezi zone mai putin cunoscute ale propriului psihic si ale legaturilor tale cu familia, care sa iti permita sa afli adevarul despre tine si sa iti stimulezi forta personala.

In cadrul workshop-ului, Franz Ruppert va sustine si o prelegere publica pe tema „Psihodinamica victima-agresor”, fundamentala pentru intelegerea sanatatii si dificultatilor relationale.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop “Afla adevarul despre tine!” – aprilie 2014
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.