Workshop David Prescott, S.U.A. – octombrie 2013
 /  Workshop David Prescott, S.U.A. – octombrie 2013
Workshop David Prescott, S.U.A. – octombrie 2013
De la negare si rezistenta catre modelul „vietii bune”
  • Ce trebuie sa stie profesionistii care au in tratament clienti care au abuzat sexual
  • Cine sunt cei care au abuzat sexual?
  • Ce functioneaza in impiedicarea recidivelor?
  • Psihoterapia ii ajuta?
  • Cum angajam in tratament pe cei care au abuzat sexual, pe cei „rezistenti” si pe clientii mandatati?
  • Cum putem ajuta eficient pentru schimbarea clientului?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile la care acest workshop inedit va raspunde prin persoana talentatului prezentator David Prescott, in 04 Octombrie 2013, la Bucuresti in cursul unei zile de training.

Cine este David Prescott?

David Prescott este Director al Departamentului pentru Dezvoltare Profesionala si Optimizare a Performantei la Centrul Beckett din New England, Statele Unite ale Americii. Domnul Prescott are o experienta peste 30 de ani de lucru (in mediu institutionalizat si in programe comunitare) cu persoane care au abuzat sexual. Interesele sale de training si practica clinica sunt centrate pe: cresterea motivarii clientilor, dezvoltarea si mentinerea relatiei terapeutice si evaluarea progresului in terapie. Domnul Prescott a publicat 11 carti pe tema violentei sexuale si a scris numeroase articole si capitole in carti pe teme precum: evaluare, tratament, motivarea pentru schimbare si construirea unei vieti mai bune.

Workshopul din 04 octombrie 2013 este un eveniment profesional nascut din colaborarea intre ISTT si ARTS&CORS si se adreseaza in special psihologilor cu specializare in psihologie clinica, psihoterapie si consiliere, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie judiciara, psihologie educationala, consiliere scolara.

In sens mai larg, workshopul este de interes pentru profesionistii care lucreaza direct sau indirect cu persoane care au abuzat sexual (copii, adolescenti sau adulti) si sunt interesati de intelegerea comportamentului acestor clienti si de gasirea unor moduri de a impiedica recidivarea.

Vor fi introduse cunostinte actuale, bazate pe studiul eficacitatii interventiilor specifice, cu privire la comportamentul celor care au abuzat sexual si despre ce functioneaza in impiedicarea recidivelor si in motivarea lor pentru schimbare. Participantii vor avea ocazia sa dobandeasca abilitati de comunicare avansate pentru crearea si buna utilizare a relatiei cu clientii care au abuzat sexual, sau in general in lucrul cu clienti mandatati sau „rezistenti”.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop David Prescott, S.U.A. – octombrie 2013
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.