ISTT is loading!
Workshop interactiv pentru parinti – Abordarea Dezechilibrelor Afective...
 /  Workshop interactiv pentru parinti – Abordarea Dezechilibrelor Afective...
Workshop interactiv pentru parinti – Abordarea Dezechilibrelor Afective si de Personalitate in Randul Adolescentilor – 27.06.2024
Lectori
 • Teodora Bahna
  Psiholog clinician si psihoterapeut specializat in Psihoterapia Integrativa a Traumei

Acest workshop interactiv este destinat parintilor de adolescenti si are ca scop furnizarea de informatii esentiale despre recunoasterea si abordarea dezechilibrelor afective si de personalitate in randul tinerilor. Vom explora semnele si simptomele comune ale acestor tulburari, importanta interventiei timpurii si pasii necesari pentru un diagnostic corect. De asemenea, vom discuta despre strategiile de tratament si suport disponibile, inclusiv rolul terapiilor psihologice si, daca este cazul, al medicatiei.

Prin intermediul acestui workshop, parintii vor dobandi cunostinte si instrumente practice pentru a sprijini adolescentii in procesul lor de vindecare si dezvoltare personala.

Vor fi abordate urmatoarele teme principale:

 • Recunoasterea dezechilibrelor;
 • Evaluarea clinica psihologica – cand este nevoie de ea si care sunt specialistii care efectueaza evaluarile;
 • Evaluarea psihiatrica si medicatia – implicatiile in tratamentul psihologic al dezechilibrelor;
 • Standardele profesionale si reperele de recunoastere a calitatii serviciilor psihologice si psihiatrice.

Workshop-ul va fi sustinut de Teodora Bahna, psiholog clinician, psihoterapeut specializat in Psihoterapia Integrativa a Traumei si membru ISTT.

Detaliile workshop-ului „Abordarea Dezechilibrelor Afective si de Personalitate in Randul Adolescentilor”:

 • Data de desfasurare: 27 iunie 2024, ora 18.00 – 21.00;
 • Program: Prima parte a workshop-ului consta in prezentarea informatiei, iar partea a doua este dedicata intrebarilor, raspunsurilor si oferirea unui ghidaj personalizat celor care adreseaza intrebarile.
 • Locatie: ONLINE (pe platforma Zoom) 
 • Numar maxim de participanti: 20
 • Costul biletului: 250 lei/ persoana (TVA inclus).

 Politica de rambursare: pretul biletului nu este rambursabil. Organizatorul evenimentului poate lua in considerare cazurile exceptionale sau urgentele, printr-o analiza care va tine cont de caracteristicile fiecarui caz in parte.


BRE
Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
BRE
Vrei sa participi in sala sau online?
Acest eveniment se va desfasura in format hibrid: atat in sala, cat si online, prin intermediul platfomei ZOOM. Te rugam sa optezi pentru varianta potrivita tie.
BRE
Participa la evenimentul: Workshop interactiv pentru parinti – Abordarea Dezechilibrelor Afective si de Personalitate in Randul Adolescentilor – 27.06.2024
Facturare:
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 250 RON (TVA inclus)

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :
SuccessURL* :


 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne