Workshop – Mobbing-ul – Trauma de relatie, martie 2017
 /  Workshop – Mobbing-ul – Trauma de relatie, martie 2017
Workshop – Mobbing-ul – Trauma de relatie, martie 2017

ASISTAREA PSIHOLOGICA A PERSOANELOR HARTUITE PSIHOLOGIC SI DISCRIMINATE LA LOCUL DE MUNCA

Workshop interactiv de formare continua

In ultimul an in special, prin intermediul intalnirilor pe care le-am avut cu voi, fie la workshop-ul „Mobbingul – Trauma de relatie”, fie la „Fii Bine cu Tine la Locul de munca”, am avut prilejul sa observam indeaproape cat de mare este interesul pentru acest subiect. De aceea, am hotarat sa ne implicam si mai mult in combaterea fenomenului de hartuire psihologica la serviciu. Acest workshop este o modalitate prin care ISTT poate aduce o mai buna intelegere a mobbingului si a consecintelor pe care acesta le poate avea in viata noastra de zi cu zi.
Mobbing-ul nu este un stres oarecare de la locul de munca, ci unul specific, de tip traumatic, cu consecinte atat la nivelul individului (in planul psiho-somatic, emotional, relational-social si profesional), cat si al organizatiei si al societatii. Fiind o forma de abuz psihologic, mobbingul apare insiduos, hartuirea este de cele mai multe ori una subtila, persoana –victima (dar si ceilalti seminificativi) rareori putand fi constienti de la inceput de ceea ce i se intampla. Tocmai de aceea, workshop-ul isi propune dezvoltarea capacitatii specialistului de a identifica intr-un mod cat mai corect acest fenomen subtil si dificil de inteles si de a interveni adecvat.
Consilierea anti-mobbing si psihoterapia traumei de tip mobbing este un serviciu la granita intre consilierea psihologica, psihoeducatie si psihoterapie.

Astfel, in urma workshop-ului, veti avea capacitatea de a:
 • Oferi informatii referitoare la care sunt posibilitatile victimei de a actiona, din punct de vedere legal, psihologic si profesional (pe plan intern sau extern) astfel incat sa gaseasca cea mai buna cale de solutionare a conflictului de la locul de munca, in functie de contextul sau particular de viata si a se proteja impotriva hartuirii si discriminarii;
 • Sprijini persoana sa inteleaga corect ceea ce i se intampla si sa dobandeasca o imagine mai realista asupra situatiei de la locul de munca, reusind sa ia o decizie optima referitoare la pastrarea / parasirea locului de munca sau reintegrarea pe piata muncii;
 • Sustine si ghida persoana sa se protejeze sanatos de atacurile agresorilor si sa nu mai permita abuzul emotional, actionand in beneficiul sau;
 • Asista persoana sa isi redobandeasca puterea si sa isi gaseasca linistea, sa isi imbunatateasca stima de sine si starea de sanatate emotionala si fizica, iesind din starea de depresie sau anxietate care s-a instalat;
 • Propune organizatiei adoptarea unor strategii eficiente de management al resurselor umane in directia preventiei si combaterii mobbing-ului in interiorul acesteia in vederea diminuarii costurilor acestui fenomen.
Cine poate beneficia de workshop:

Atat psihologi cu drept de libera practica interesati de domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice si consilierii psihologice, de domeniul psihologiei muncii si organizationale cat si specialistilor din domeniul resurselor umane.
Workshop-ul face parte din seria evenimentelor profesionale promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT si este creditat cu 12 credite din partea Colegiului Psihologilor.

Traineri:

Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut. Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine atat in Romania, cat si in alte tari, precum Germania, Singapore si Australia.

Psih. MA Flori-Ana Buzila (Andronache). Flori este psiholog principal, a infiintat si coordonat primul centru antimobbing din Romania. Este specializata in evaluarea psihologica, consilierea profesionala si psihoterapia persoanelor hartuite psihologic si/sau discriminate la locul de munca, formator in managementul resurselor umane. Specializarea in consilierea anti-mobbing a fost facuta in Italia, in prezent oferind servicii de consiliere pentru problemele legate de locul de munca atat persoanelor fizice cat si in organizatii.

Datele workshop-ului:

Bucuresti, 31 Martie – 1 Aprilie 2017:

 • vineri intre orele 09.00-18.00
 • sambata intre orele 09.00 si 13.00.

Cost: 350 ron.

In acest cost intra:
 • participarea la workshop
 • suport de curs
 • gustarea si cafeaua din pauze.

Puteti achita taxa de participare prin banca, in contul Asociatiei „Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei”.

 • numar cont: RO17INGB0000999907162115, deschis la Banca ING, Office AVIATIEI;
 • CIF: 32035864;
 • Pe documentul de plata se va trece “Workshop Mobbingul – Trauma de relatie”.
Pentru inscriere, trimiteti un mail la workshop@istt.ro in care sa apara datele dumneavoastra pentru facturare:
 • Nume, Prenume;
 • CNP;
 • Cod personal RUP;
 • Adresa;
 • Seria si numarul din CI;
 • Numele firmei/companiei/CIP;
 • CUI sau CIF;
 • Adresa firmei/companiei/CIP;
 • Contul bancar.

Dupa efectuarea platii, dati un e-mail cu dovada scanata si veti avea locul asigurat si factura eliberata. Aceasta va fi trimisa pe email si/sau va putea fi ridicata in zilele in care se desfasoara workshopul.
Pentru informatii suplimentare legate de training si de modalitatile de plata va rog sa ne scrieti la adresa e-mail:
workshop@istt.ro
Numarul de locuri este limitat.

Loc de desfasurare: sediul ISTT – str. Giacomo Puccini, nr 8A, Bucuresti.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop – Mobbing-ul – Trauma de relatie, martie 2017
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
Metoda de Plata:
( * ) Camp obligatoriu

Total: 350 RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.