Workshop: “Trauma psihica – Recunoastere si vindecare”
 /  Workshop: “Trauma psihica – Recunoastere si vindecare”
Workshop: “Trauma psihica – Recunoastere si vindecare”

Persoanele care au trecut prin experiente traumatice timpurii au un risc de patru ori mai mare de a suferi de boli precum diabetul sau cancerul, arata cercetari recente din domeniul psihotraumatologiei!

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe informatii de ultima ora despre impactul pe care suferinta psihica il are asupra individului, precum si despre capacitatile umane de a face fata evenimentelor dificile din viata, va invitam sa participati la un workshop interactiv de formare continua dedicat traumelor psihice.

Evenimentul va da ocazia sa va formati noi deprinderi profesionale necesare in lucrul cu clientii care au trecut prin momente traumatizante, mai ales daca lucrati intr-un cabinet privat, intr-o institutie medicala, sau intr-una de invatamânt.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT.

 

Cine poate beneficia de workshop:

Evenimentul se adreseaza, in egala masura, psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor, medicilor, asistentilor sociali, psihopedagogilor, pedagogilor, profesorilor, teologilor. De asemenea, sunt binevenite persoanele preocupate sa caute in interiorul lor alinarea propriilor durerilor sufletesti.

 

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut.

Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine in România, Germania, Singapore, Australia. Totodata este autoarea unor carti de specialitate foarte apreciate in mediul academic, dintre care cele mai importante sunt “Introducere in psihologia familiei si psihosexologie” si “Traumele familiale si resursele compensatorii”.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop: “Trauma psihica – Recunoastere si vindecare”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT *
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare *
Vreau sa ma abonez la Newsletter-ul ISTT
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.