Workshop “Trauma Psihica – recunoastere si vindecare!” – Bucuresti,...
 /  Workshop “Trauma Psihica – recunoastere si vindecare!” – Bucuresti,...
Workshop “Trauma Psihica – recunoastere si vindecare!” – Bucuresti, mai 2016

Vreti sa fiti la curent cu rezultatele celor mai recente cercetari din domeniul psihotraumatologiei? Vreti sa invatati cum sa folositi aceste rezultate in propria dumneavoastra activitate profesionala, fie ca lucrati in cabinete particulare, fie in institutii medicale sau de invatamant?

Va invitam sa participati la un workshop interactiv in care veti afla noutatile despre impactul pe care suferinta psihica il are asupra individului, precum si despre capacitatile umane de a face fata evenimentelor dificile din viata. Totodata, in cadrul workshop-ului aveti oportunitatea de a va forma noi deprinderi profesionale necesare in lucrul cu clientii care au trecut prin momente traumatizante.

Participând la acest workshop veti obtine 24 de credite din partea Colegiului Psihologilor din România.

Workshop-ul face parte din seria de evenimente dedicate profesionistilor si promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT.

Cine poate beneficia de workshop: psihologi, psihoterapeuti, consilieri, medici, asistenti sociali, psihopedagogi, pedagogi, profesori, teologi. Sunt binevenite si persoanele care doresc sa caute in interiorul lor alinarea propriilor durerilor sufletesti.

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut.

Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine in România, Germania, Singapore, Australia.


Participa la evenimentul: Workshop “Trauma Psihica – recunoastere si vindecare!” – Bucuresti, mai 2016
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.