Workshop: “Traumele de relatie”
 /  Workshop: “Traumele de relatie”
Workshop: “Traumele de relatie”

Care sunt ultimele informatii despre traumele de atasament si traumele simbiotice? Ce teorii psihologice ajuta la intelegerea acestor traume? Cum pot fi imbunatatite relatiile cu persoane semnificative (relatiile cu parintii, cu partenerii de cuplu, cu copiii, cu prietenii) din perspectiva psihotraumatologiei? Sunt câteva intrebari la care veti gasi raspunsuri participând la un workshop formativ interactiv despre traumele de relatie.

Evenimentul cuprinde o prezentare teoretica sustinuta de studii de caz a tipurilor de traume psihice aparute si manifestate in relatiile semnificative, dar si o parte practica care permite formarea de deprinderi profesionale necesare specialistilor care lucreaza in cabinete private, in gradinite, scoli sau licee, precum si in institutii medicale.

In cadrul workshop-ului va fi analizat si modelul splitarii personalitatii realizat de Franz Ruppert. Astfel, se va discuta despre caracteristicile structurilor sanatoase, structurilor supravietuitoare si ale celor traumatizate, precum si despre manifestarile acestor structuri la persoanele cu experiente traumatice. In plus, va fi abordat mecanismul de transmitere transgenerationala a acestora.

Participantilor li se ofera posibilitatea sa lucreze o experienta traumatica intr-o maniera protectiva sau sa puna in discutie cazuri din propria practica terapeutica pentru o mai buna intelegere a acestora sau pentru o abordare terapeutica mai eficienta.
Workshop-ul face parte din seria evenimentelor profesionale promovate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei – ISTT si este creditat de catre Colegiului Psihologilor cu 14 credite.

 

Cine poate beneficia de workshop:

Evenimentul se adreseaza, in egala masura, psihologilor, psihoterapeutilor, consilierilor, medicilor, asistentilor sociali, psihopedagogilor, pedagogilor, profesorilor, teologilor. De asemenea, sunt binevenite persoanele preocupate sa caute in interiorul lor alinarea propriilor blocaje interioare, pentru imbunatatirea relatiilor personale. .

 

Trainer: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut.

Diana este recunoscuta pentru prelegerile si workshop-urile pe care le sustine in România, Germania, Singapore, Australia.


Vezi evenimentul video
Pentru a vizualiza evenimentul video, va rog introduceti e-mail-ul cu care v-ati inregistrat si codul primit!
Selectie tip participare
Acest eveniment va fi inregistrat si transmis online - Streaming Live. Puteti opta pentru prezenta in sala sau pentru accesul la inregistrarea video ce va fi accesibila online pe site-ul istt.ro, pe durata desfasurarii evenimentului.
Participa la evenimentul: Workshop: “Traumele de relatie”
Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate ISTT
Am citit si sunt de acord cu Termenele si conditiile de participare
( * ) Camp obligatoriu

Total: RON

Produs* :
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.