Inscrierea, pas cu pas
 /  Inscrierea, pas cu pas

Inscrierea, pas cu pas

Informatiile prezentate in continuare va ajuta sa aflati toate detaliile necesare participarii la evenimentele organizate de Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Inscrierea online, pas cu pas

Dupa ce ati identificat si selectat evenimentul ISTT la care doriti sa participati, apasati butonul PARTICIPA LA EVENIMENT, situat in stanga paginii.
Se va deschide un formular online de inscriere, in care va rugam sa completati toate campurile obligatorii (marcate cu *).
Daca evenimentul ISTT se desfasoara pe parcursul mai multor zile, puteti sa va alegeti sa participati la intregul eveniment (cand toate zilele sunt selectate), in oricare dintre zile sau in orice alta combinatie.
Daca evenimentul curent are disponibile categorii de discount, puteti de asemenea sa selectati tipul de discount disponibil la care va incadrati (exemplu: Student/Masterand/Cadru Universitar/Membru ISTT). In acest caz, este obligatoriu sa prezentati la inscriere in ziua evenimentului dovada incadrarii in categoria de discount aleasa (exemplu: carnet de student valid).
Costul biletului dumneavoastra este calculat dinamic in functie de optiunile de participare si este afisat deasupra butonului Participa.

Modalitati de plata

A. Daca optati pentru plata prin Card, dupa completarea datelor din formularul online de inscriere, apasati butonul „Participa„. Veti fi redirectionat pe site-ul euplatesc.ro, procesatorul ISTT de plati online.
Aici va trebui sa completati detaliile cardului bancar prin care veti efectua plata online: numarul de card, data expirarii, codul CVV2/CVC2 si numele de pe card – explicatii pentru fiecare dintre ele gasiti pe portalul euplatesc.ro apasand butonul (?). Pentru autorizarea tranzactiei, apasati butonul „Plateste online”.
Daca tranzactia online va fi autorizata cu succes, rezervarea locului dumneavoastra la evenimentul ISTT va fi aprobata imediat si veti primi un e-mail automat de la workshop@istt.ro in care veti regasi biletul dumneavoastra electronic, factura si alte informatii utile. In cazul in care plata online esueaza (nu va fi autorizata in maxim o ora de la inscriere), rezervarea dumneavoastra va expira.

B. Daca optati pentru plata prin Transfer Bancar, dupa completarea datelor din formularul online de inscriere, apasati butonul „Participa„. Veti primi un e-mail automat de la workshop@istt.ro in care veti regasi informatii utile pentru efectuarea platii prin transfer bancar [1].
Plata se poate efectua folosind solutia Internet Banking sau prin Ordin de Plata la un ghiseu bancar, folosind urmatoarele detalii:

  • Beneficiar: Asociatia Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei
  • CIF: 32035864
  • Cont: RO17INGB0000999907162115
  • Banca: ING Aviatiei

Dupa efectuarea platii, va trebui sa trimiteti prin e-mail catre workshop@istt.ro (reply la anterioara notificare primita pe e-mail de la ISTT – [1]), dovada platii – sa atasati copia documentului de plata.
In cazul in care plata nu este confirmata in urmatoarea zi lucratoare, rezervarea dumneavoastra va expira.
Dupa confirmarea platii, veti primi un e-mail automat de la workshop@istt.ro in care veti regasi biletul dvs. electronic, factura si alte informatii utile.

Participantii vor fi inscrisi in ordinea primirii confirmarii platii taxei de participare.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.