Ad de Jongh
 /  Ad de Jongh
Ad de Jongh

Ad de Jongh

Ph.D., psiholog clinician, profesor

Formator EMDR, directorul Centrului de Psihoterapie si Psihotrauma din Bilthoven, Olanda

Ad de Jongh este expert in tratamentul tulburarilor de anxietate si implicat in cercetari privind eficacitatea tratamentelor bazate pe dovezi al unei varietati de grupuri de pacienti, inclusiv copii traumatizati, persoane cu dizablitati intelectuale si alte conditii psihiatrice complexe, inclusiv psihoze. Este autor si coautor al unei liste exstinse de articole, carti si capitole din carti din aria sa de expertiza si membru al comitetului stiintific atat pentru EMDR Europe cat si pentru Asociatia Internationala EMDR. De asemenea face parte din comitetul stiintific al Fundatiei Internationale a Traumelor de Razboi.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.