Adrian van Breda
 /  Adrian van Breda

Adrian van Breda

profesor - Universitatea din Johannesburg (Africa de Sud)

Dr. Adrian van Breda este profesor de asistenta sociala la Universitatea din Johannesburg, unde a fost sef de departament in perioada 2014-2016. Este presedintele Asociatiei Institutiilor de Educatie in domeniul Asistentei Sociale din Africa de Sud si vicepresedinte al Resilio, asociatia internationala pentru promovarea cercetarii privind rezilienta. Cercetarile sale – publicate in reviste internationale de

Dr. Adrian van Breda este profesor de asistenta sociala la Universitatea din Johannesburg, unde a fost sef de departament in perioada 2014-2016. Este presedintele Asociatiei Institutiilor de Educatie in domeniul Asistentei Sociale din Africa de Sud si vicepresedinte al Resilio, asociatia internationala pentru promovarea cercetarii privind rezilienta. Cercetarile sale – publicate in reviste internationale de prestigiu – vizeaza tranzitia de la adolescenta la varsta adulta si se bazeaza in primul rand pe modele mixte de metode.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.