Adriana Cirstei
 /  Adriana Cirstei

Adriana Cirstei

psihoterapeut, psiholog

Sunt psihoterapeut si psiholog clinician, dar mai presus de toate sunt un om pasionat de „calatorii” interioare, de sensuri si intelesuri despre sine si lume.

M-a preocupat mereu sa inteleg „de ce-urile” din spatele lucrurilor, comportamentelor si emotiilor. Astfel, m-am format initial in domeniu medical. Aici am invatat despre mine, ca ma reprezinta implicarea si responsabilitatea in activitati, dar si relatii umane. Insa, drumul spre „raspunsuri”, s-a format din studiul psihologiei.

Am o dubla licenta, in psihologie si sociologie. Am absolvit studii de Master in Psihologie organizationla si resurse umane. Am profesat initial in acest domeniu, dar curiozitatea de a intelege ce ne motiveaza, ce ne tine pe loc, de ce suferim, si cum putem sa construim echilibrul si implinirea, mi-a format in continuare, traseul profesional.

Am absolvit la Cluj, studii Post universitare de Coaching al performantei, si apoi, m-am format initial in cadrul Asociatiei Române de Terapii Scurte si Consultanta Orientata pe Resurse si Solutii, in Terapii scurte, Terapie contextual modulara si Terapia traumei si ulterior, in Terapie sistemica – cuplu-copil-familie, Terapia tulburarilor obsesiv-compulsive, Terapia dependentelor.

Cu tot acest bagaj de cunostinte si incredere, am inceput sa profesez acreditat, consiliere psihologica si psihoterapie.
Mi-am asistat clientii, nejudecandu-le felul particular de a fi, a simti si a gandi. Am invatat sa respect suferinta, oferind cu naturalete sustinere emotionala si construind o relatie terapeutica de incredere si stimulare a vindecarii.

Am pus cu dedicare, cunostintele si sufletul meu impreuna si am stimulat fiecare zambet ce rasare din durere. Am invatat sa oglindesc fiecaruia resursele personale, pentru a-si putea gestiona diverse emotii si a-si imbunatati calitatea vietii.
In fiecare proces terapeutic, folosesc cunostintele, energia si intelegerea mea, si facem pasi: „client, terapeut-umar langa umar”, pentru a traversa si echilibra stari sufletesti tensionate, din diverse si complexe cauze…

Cautam impreuna cu rabdare si implicare, Solutii PsihoTerapeutice, pentru a construi autonomie, dezvoltare si maturitate emotionala, adica un stil sanatos si implinit de viata!

Tu esti cel mai important! Lucram impreuna! Despre tine, pentru tine!

https://solutiipsihoterapeutice.wordpress.com/


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.