Alex-Octavian Căciuloiu
 /  Alex-Octavian Căciuloiu

Alex-Octavian Căciuloiu

Psihoterapeut practicant autonom

Experienta practica din ultimii 9 ani ca psihoterapeut experientialist m-a determinat sa cred cu tarie în capacitatea fiecarei persoane de a-si regasi echilibrul si sanatatea emoționala atunci cand întalneste o relație bazata pe respect reciproc, autenticitate si acceptare.

Psihoterapeut experientialist autonom cu drept de libera practica, terapeut EMDR, cu studii in Psihotraumatologie si Metoda Propozitiei Intentiei.

In cabinet urmaresc sa construiesc relații si sa promovez un mediu sigur si terapeutic în care oamenii se simt confortabil sa împartaseasca ganduri, sentimente si comportamente personale. Cred ca înțelegerea trecutului ne poate ajuta sa înțelegem prezentul si sa planificam pentru viitor mai bun. Caut sa ii ajut pe ceilalti sa identifice si sa-si optimizeze punctele forte pentru a creste rezilienta si astfel sa faca fața mai bine, sa-si revina si sa-si atinga obiectivele.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.