ISTT is loading!
Alin Gavreliuc
 /  Alin Gavreliuc

Alin Gavreliuc

Ph.D., Professor at the West University of Timisoara, Faculty of Psychology and Sociology, Romania

Profesor universitar la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Psihologie si Sociologie, doctor in Psihologie sociala al Universitatii din Bucuresti (2003), cu abilitarea obtinuta in Psihologie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2013). Autor a opt carti ca unic/prim autor, dintre care amintim: De la relatiile interpersonale la comunicarea sociala. Psihologia sociala si stadiile progresive

Profesor universitar la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Psihologie si Sociologie, doctor in Psihologie sociala al Universitatii din Bucuresti (2003), cu abilitarea obtinuta in Psihologie la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca (2013).

Autor a opt carti ca unic/prim autor, dintre care amintim: De la relatiile interpersonale la comunicarea sociala. Psihologia sociala si stadiile progresive ale articularii sinelui (2006), Psihologie interculturala. Repere teoretice si diagnoze romanesti (2011), Psihologia sociala si dinamica personalitatii. Acumulari, sinteze, perspective (2019), aparute ca unic autor la Editura Polirom. A mai publicat 4 carti ca si co-autor sau ca si coordonator, precum si peste 50 de articole in reviste si volume de specialitate din tara si strainatate, printre care si studii publicate ca si coautor in cele mai relevante jurnale din lume in domeniul psihologiei interculturale (Journal of Cross-Cultural Psychology) si psihologiei sociale (Journal of Personality and Social Psychology). A coordonat sau a fost integrat in colectivul a peste 20 de proiecte de cercetare si implementare cu finantare nationala sau internationala. Este membru al Asociatiei Internationale de Psihologie interculturala – IACCP (International Association for Cross-Cultural Psychology).

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne