Ana-Maria Mintici
 /  Ana-Maria Mintici

Ana-Maria Mintici

consilier psihologic, psihoterapeut, psiholog practicant autonom

Sunt inainte de toate, om. Si nimic din ceea ce este omeneste nu-mi este strain. Iubirea, durerea, fericirea, angoasa, greseala, lupta si nu in ultimul rând, speranta.

Am urmat atât facultatea de psihologie, pentru a intelege omul in sinea lui, cât si facultatea de sociologie pentru a intelege omul in viata sociala. Apoi am inceput formarea in psihoterapie experientiala, pentru a pune in miscare cunostintele si oamenii, dar am continuat sa studiez antropologia pentru a intelege cultura, capacitatea oamenilor de a intelege lumea simbolic. In 2011 am co-fondat Centrul PsihArt unde lucrez ca psihoterapeut, consilier psihologic si psiholog clinician, cu copii, adulti, cupluri si familii. O schimbare esentiala de paradigma a reprezentat-o adeziunea la ISTT si studiul psihotraumatologiei, care nu numai ca mi-a facut lucrul cu oamenii si mai profund, dar m-a si schimbat atât ca profesionist, cât si ca om. In prezent imi urmez vocatia, continuându-mi dezvoltarea profesionala in psihoterapie de familie si EMDR.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.