Ana-Maria Nastase
 /  Ana-Maria Nastase

Ana-Maria Nastase

consilier psihologic, psihoterapeut practicant autonom

Absolventa a Facultatii de Psihologie, a masterului de psihodiagnostic si psihoterapie si membru ISTT din anul 2013, Ana-Maria Nastase are atat experienta asistarii psihologice a clientilor pe drumul lor catre a fi bine cu ei insisi, cat si pe cea a provocarilor unui specialist in PR intr-o companie multinationala.

De mai bine de un an, Ana-Maria traieste bucuria de a fi mama unei fetite vesele, cu ochii negri si gene lungi. Dar cum nu totul este usor dupa nasterea unui copil, uneori doarme mai putin si alteori sta in discutii lungi cu sotul pentru a intelege amandoi ce se intampla cu ei de cand sunt parinti. Din perspectiva de consilier si psihoterapeut format in psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii, Ana-Maria ne povesteste despre ce se intampla in viata de cuplu atunci cand apare un pitic in viata noastra.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.