Anamaria Draguta
 /  Anamaria Draguta

Anamaria Draguta

psihoterapeut practicant sub supervizare

Am absolvit Faculatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti si Masterul de Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare si dezvoltare personala.

In paralel, am urmat cursurile de formare in Terapii Scurte Colaborative Orientate pe Resurse si Soluti, Terapie contextual modulara si Trauma. Am devenit si mai curioasa, astfel am studiat indeaproape Terapiile Scurte Strategice, Terapia sistemica, narativa, dar si Evaluarea si interventia psihologica la copii si adolescenti. In prezent urmez un training formativ in Psihotraumatologie si Metoda Propozitiei Intentiei.
Experinta mea de viata m-a purtat devreme pe drumuri nebanuite in cautarea a ceea ce am devenit astazi, si calatoria nu se opreste aici. Inainte sa ma dedica exclusiv psihologiei am lucrat in domeniul sigurantei nationale si in cel al resurselor umane.
Ma bucur in fiecare zi ca fac ceea ce imi place cel mai mult: sa ajut oameni. Ca sa pot face bine ceea ce imi place continui sa ma dezvolt si sa vin in intampinarea nevoilor celor pe care ii intalnesc.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.