Andra Costin
 /  Andra Costin

Andra Costin

consilier psihologic practicant sub supervizare

Experienta mea profesionala in domeniul consilierii experientiale si consilierii de scurta durata orientata pe resurse si solutii se intinde pe parcursul a 4 ani in cabinetul meu individual de psihologie.

Lucrez individual cu adulti, adolescenti, lucrez cu familii si copii, cupluri si ofer sprijin prin grupuri de suport cu diverse teme (de exemplu: comunicarea cu cei mici, temeri si dificultati in relatia dintre parinti si copii). Colaborez de 6 ani cu un ONG in care desfasor activitati pentru copiii si tinerii din sistemul de protectie. Ma preocupa foarte mult domeniul traumei psihice, al suferintei umane care ne provoaca sa ne schimbam, sa ne adaptam pana cand ne dam seama ca ne putem dezvolta, ne putem intrece pe noi insine si putem invata din cele mai dificile experiente care isi lasa o amprenta asupra intregii noastre vieti. Resursele pe care oamenii le au ma ajuta sa descopar in cabinet o lume vasta de fiecare data cand lucrez cu un client. Un alt interes al meu vizeaza parintii sau viitorii parinti care isi doresc sa aiba acces la cat mai multa informatie, la educatie parentala care sa-i sprijine in relatia cu cei mici.
Cand nu sunt la cabinet imi place sa citesc si sa descopar noi jocuri cu fetita mea de 3 ani, un izvor nesecat de vorbe de duh, prezenta, imaginatie si creativitate.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.