ISTT is loading!
Bogdan Cezar Ion
 /  Bogdan Cezar Ion

Bogdan Cezar Ion

psiholog, psihoterapeut

Membru fondator al Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

Doctor in psihologie, psiholog principal in psihologie clinica si psihoterapie
Lector la Facultatea de Psihologie si Știintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti

Sunt de peste de 18 ani catalizator al invatarii si schimbarilor pozitive, atât cu clientii, in practica privata, cât si cu studentii si profesionistii, care imi urmeaza cursurile si programele de formare.

In alegerea modelelor si metodelor utilizate ma inspira pragmatismul, cercetarea de top, curiozitatea si deschiderea la nou.
Abordez tratamentul persoanelor cu traume intr-o maniera pozitiva, colaborativa, cu incredere in resursele si capacitatea lor de vindecare si caut sa facilitez in persoanele asistate invatarea si cresterea postraumatica.

Promovez activ excelenta in asistarea oamenilor si incurajez studiul modului de lucru al profesionistilor de top, pentru a gasi mereu noi modalitati de a obtine rezultate peste medie.

Apreciez foarte mult feedback-ul, incurajez contributia clientilor / studentilor si le includ constant in modul meu de lucru.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne