Bogdan Eugen Mazilu
 /  Bogdan Eugen Mazilu

Bogdan Eugen Mazilu

psiholog clinician/consilier psihologic/psihoterapeut practicant sub supervizare

Am fost mereu atras de perspectiva de a gasi solutii, iar pasiunile mele pentru sport si psihologie m-au invatat ce inseamna sa fii o persoana echilibrata, ce este performanta si cum pot sa le ofer celorlalti un suport autentic.

Drumul pana aici a cuprins cursurile universitare de educatie fizica si sport, psihologie  cu specializarea de master ,,Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia Copilului, Cuplului si a Familiei” din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, parcurgand si alte studii si formari (Psihoterapeut si Consilier Terapii Scurte, Colaborative, Orientate pe Resurse si Solutii / Consilier Psihoterapia Experientiala a Unificarii), alaturi de lucrul cu copiii defavorizati, in cadrul Asociației Caritas sau SOS Satele Copiilor, precum si terapie individuala cu adulti, de cuplu si copii. Participarea mea activa in lucrul cu oamenii mi-a oferit ocazia sa observ multitudinea si diversitatea de resurse individuale si cat de multe putem invata unii de la altii.

O aprofundare de 8 ani de practica și noua formare pe care o realizez in psihotraumatologie ma ajuta in dezvoltarea mea ca profesionist in domeniu, imbinand experienta de viata cu cunostiintele de specialitate. Consider ca nicicand nu e prea tarziu pentru schimbarea care sa implineasca nevoile si dorintele fiecaruia pentru o viata mai buna.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne