Dolores Mosquera
 /  Dolores Mosquera

Dolores Mosquera

Ph.D., Psiholog clinician, psihoterapeut

Psihoterapeut la Centrul de Trauma si Familie din Olanda, formator EMDR, presedinta Asociatiei Olandeze de EMDR, trainer EMDR.

Prof. Dolores Mosquera este psihoterapeut, specializata in trauma severa si complexa, tulburari de personalitate si disociere. Este trainer EMDR acreditat EMDR Europe si supervizor, director al Institutului pentru Studiul Traumei si a Tulburarilor de Personalitate (INTRA-TP) din Coruna, Spania. A participat ca lector la numeroase workshop-uri si seminarii internationale in Europa, Asia, Australia, America de Nord, Centrala si de Sud. A publicat 15 carti si numeroase articole despre tulburarile de personalitate, trauma complexa si disociere si este recunoscuta ca experta in aceste domenii. De asemenea, preda la cateva universitati si colaboreaza in programe postdoctorale. A primit premiul David Servan-Schreiber pentru contributie de exceptie in domeniul EMDR si a fost numita Membru al Societatii Internationale pentru Studiul si Tratamentul Traumei si Disocierii in 2018 pentru contributiile sale importante in domeniul traumei si disocierii.

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.