Carmen Ragea
 /  Carmen Ragea

Carmen Ragea

Membru fondator, Vicepresedinte ISTT /consilier psihologic/ psihoterapeut specialist autonom

Studiul mai multor orientari terapeutice si experienta din practica privata din ultimii 10 ani, mi-au oferit posibilitatea observarii si interventiei asupra aspectelor subtile ale fiintei umane manifestate in situatiile concrete de viata.

Am invatat de la oameni exceptionali si am experimentat diverse moduri de a intelege dinamica psihica. Toate acestea m-au transformat si pe mine. Fascinata fiind de conditia umana, de potentialul uman de transformare, am imbinat logica inginerului cu intelepciunea misticului peste care am adaugat cunoasterea stiintifica din domeniul psihouman. Continui sa descopar si sa acumulez tot ce este nou si valoros.
Din anul 2010, specializarea in psihotraumatologie mi-a fost facilitata si incurajata de colaborarea cu specialisti in domeniu. De atunci, pe langa activitatile de consiliere si psihoterapie m-am implicat in sustinerea si dezvoltarea Institutului.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.