Catalin Nedelcea
 /  Catalin Nedelcea

Catalin Nedelcea

profesor, prodecan Universitatea Bucuresti

Prof. univ. dr. Catalin Nedelcea este profesor universitar si prodecan al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, responsabil cu coordonarea activitatilor de cercetare stiintifica si resurse umane. Este absolvent de psihologie, cu dubla specializare la nivel de master (1.Psihoterapie si psihodiagnostic si 2. Psihologie organizationala) si doctor in psihologie. In domeniul psihoterapiei,

Prof. univ. dr. Catalin Nedelcea este profesor universitar si prodecan al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, responsabil cu coordonarea activitatilor de cercetare stiintifica si resurse umane.

Este absolvent de psihologie, cu dubla specializare la nivel de master (1.Psihoterapie si psihodiagnostic si 2. Psihologie organizationala) si doctor in psihologie. In domeniul psihoterapiei, formarea sa este una de factura integrativa, construita pe o baza experientiala, care include, alaturi de psihoterapii umanist-experientiale, analiza reichiana, dramaterapie, gestalt-terapie, constelatii familiale sistemice. Este certificat ca utilizator pentru multiple instrumente de evaluare psihologica: CPI260, NEO PI-R, MAB II, GAMA, NPQ, WAIS, BTPAC, CPA etc. Este certificat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, la nivel de psiholog principal, in psihoterapia experientiala si analiza reichiana.

Domenii de competenta in psihologie: psihoterapie, evaluare psihologica, consultanta & training organizational, cercetare.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.