Celestina Dumitriu
 /  Celestina Dumitriu

Celestina Dumitriu

PhD/psihoterapeut specialist autonom/psiholog clinician principal autonom

Cand psihologia devine un mod de a fi, viata capata un alt sens.

Doctor in psihologie, psihoterapeut acreditat european, supervizor si formator in Gestalt terapie si Psihologie clinica, lector universitar, coach.

Atat studiile de master si doctorat din tara, cat si formarile si cursurile de specializare urmate in Scoli de formare din afara tarii, impletite cu profunzimea cunoasterii din practica privata si academica, stau la baza unei bogate experiente de viata si profesionale – formare in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala, Somatoterapie, Psihoterapie analitica, Hipnoza clinica, Gestalt terapie, Deep Memory Process, Constelatii ale intentiei, Coaching si mentoring.

Printr-o maniera de lucru axata pe relatie, aleg sa ma bazez in activitatea mea pe acceptiunea fenomenologica a demersului terapeutic si a modului de intelegere si conectare cu viata. Atat in lucrul cu copiii, cat si cu persoanele adulte, printr-o abordare umanista si holistica, pun accent pe echilibru si pe armonia Intregului: corp, emotii si sentimente, ganduri si credinte, nevoia de socializare, capacitatea de intelegere a vietii, spiritualitate.

Scopul principal al muncii mele este insotirea celuilalt in eliberarea si activarea resurselor psihice proprii, pentru a adauga un plus semnificativ si valoros in contactul din relatii si a avea acces la bogatia si plenitudinea vietii, cu bucurie si sens.


Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.