Cornelia Măirean
 /  Cornelia Măirean

Cornelia Măirean

Ph.D., Associate Professor at the Alexandru Ioan Cuza University of Iasi, Faculty of Psychology and Natural Sciences, Romania

Conf. Univ. Dr. la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Naturii, Departamentul Psihologie. Preda cursuri si seminarii privind trauma, rezilienta, dezvoltare posttraumatica, constructia instrumentelor de evaluare psihologica, metodologia cercetarii psihopedagogice, psihodiagnosticul aptitutinilor si analiza computerizata a datelor, co-autor al cartii Psihologia Traumei.

Conf. Univ. Dr. la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Naturii, Departamentul Psihologie.

Preda cursuri si seminarii privind trauma, rezilienta, dezvoltare posttraumatica, constructia instrumentelor de evaluare psihologica, metodologia cercetarii psihopedagogice, psihodiagnosticul aptitutinilor si analiza computerizata a datelor, co-autor al cartii Psihologia Traumei.

 

Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociatie profesionala interdisciplinara, non-guvernamentala, ce isi propune sa promoveze in randul specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, personal medical, cadre didactice, asistenti sociali si alti lucratori in domenii conexe) cunostinte noi despre trauma psihica si interventii specializate in tratamentul acesteia, sa ofere ajutor pentru cei care au nevoie si sa asigure un cadru de dezvoltare profesionala pentru profesionistii din domeniul psihotraumatologiei.

Newsletter

Aboneaza-te la Newsletter ISTT si fii la curent cu evenimentele dedicate tie, cu noutatile din domeniu si activitatea de cercetare a organizatiei.

Urmareste-ne